Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.188 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Van 2 grasvelden en een kale loods die dienst deed als kleedkamer (begin van 2006) tot het multifunctionele Sportpark Brandevoort zoals het er nu staat. Jan van Loon, die op 1 maart stopt als voorzitter van Stichting Sporten en Bewegen Brandevoort, was in die periode de voorzitter. Tevreden kijkt hij terug op 9 jaar voorzitterschap.
Met de realisatie van het huidige sportpark zijn de wensen van Jan van Loon zo goed als ingewilligd. Toch heeft hij nog een paar wensen. ”Het zou ideaal zijn als we op het sportpark ook nog een fitnesscircuit kunnen realiseren zodat we nog meer sportgelegenheid kunnen aanbieden.” Daarnaast heeft hij de wens dat Sportpark Brandevoort de 2e sociale ontmoetingsplek in de wijk wordt. Een plaats waar jong en oud, als lid van een vereniging of als Vriend van het Sportpark elkaar vinden om te sporten en te spelen.
Hoewel hij per 1 maart aftreedt als voorzitter, zal Jan van Loon betrokken blijven bij het sportpark zoals bij de jaarlijks terugkerende sportdag. “Daarnaast heb ik nog heel veel andere ideeën voor sportevenementen waar ik me mee bezig wil gaan houden” aldus de voorzitter.
Op 1 maart zal het voorzitterschap worden overgenomen door Erwin Wijkman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *