Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.081 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Vanmiddag rond 3 uur was er op de Traverse een aanrijding tussen een lesauto en een vrachtwagen. De met beton geladen vrachtwagen reed op de lesauto die voor het stoplicht ter hoogte van de kruising met de Stationsstraat stond te wachten. Zowel de vrachtwagen als de lesauto zijn hierbij zwaar beschadigd. Er vielen geen gewonden.
De eerste foto werd gemaakt door Dirk van Dam, de volgende 4 door  112nieuwsonline.

3 reacties:

Ik zat effe niet op te letten,
Ik zocht alleen maar mijn sigaretten !
Nee, het is niet leuk; het zal wel weer een kwestie zijn van (niet aangepaste) snelheid in combinatie van onvoldoende afstand houden.

Beantwoorden

Die was waarschijnlijk met andere dingen bezig dan autorijden

Beantwoorden

Dat had slechter kunnen aflopen! Maar snap nu meteen waarom er daar gisteren glas op de Traverse en het fietspad lag. Even afgestapt en met de voet wat aan de kant gedaan. Schouderklopje voor mezelf! 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *