Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.078 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Op de kruising van Binderseind/Zuideinde met de Heistraat gebeurde kort voor half 5 een ernstig ongeval. Volgens de eerste berichtgeving is daarbij letsel ontstaan. Ambulances, brandweer en politie werden opgeroepen.

4 reacties:

Is die foto in de jaren 80 gemaakt ofzo?

Beantwoorden

@Mark op donderdag 23 april 2015 om 20:21:

Nee hoor, die foto maakte hij vanmiddag. 🙂
Het is de enige foto die we van dat ongeval hebben. Wie een betere foto maakte, mail die naar [email protected] en dan plaatsen we die.

Beantwoorden

8 Foto’s van een fotograaf die donderdag ter plaatse was. Volgens hen/haar werd de bestuurder van de scootmobiel met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

http://www.asmedia.nl/nieuwsitem/87955/aanrijding-tussen-vrachtwagen-en-scootmobiel-heistraat-/-binderseind-helmond.html

Beantwoorden

Op die 8 foto’s is duidelijk te herleiden wat er vooraf ging aan dit ongeluk, vrachtwagen verleend geen voorrang aan scootmobiel.
Kon de haaientanden niet zien zeker of gelden niet voor hem?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *