Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
17reacties

Ad Geluk heeft gisteravond de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen. Die kreeg hij voor 25 jaar inzet als vrijwillige bedrijfshulpverlener (BHV) in het Elkerliek ziekenhuis.
De onderscheiding werd aan hem uitgereikt door wethouder Antoinette Maas. “Door zijn jarenlange ervaring (ook als waarnemend hoofd BHV), zijn kennis, kunde en goede manier van communiceren is hij voor velen een vakspecialist en leermeester.” Zo benoemt zij de redenen voor het toekennen van de vrijwilligerspenning door onze burgemeester en wethouders.
Voor wie het niet meer wist: in 2014 werd Ad Nederlands BHV-er van het jaar. 

In de reacties hieronder staat een update.

17 reacties:

Proficiat Ad

Beantwoorden

Proficiat Ad! Helemaal verdiend!

Beantwoorden

Update:
Zojuist stuurde de gemeente het onderstaande persbericht met daarin aanvullende informatie en een foto die gemaakt werd door PressVisuals.com:

De heer A.P. (Ad) Geluk heeft woensdag 10 oktober de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen ter gelegenheid van zijn 25 jarig jubileum als vrijwillige bedrijfshulpverlener bij het Elkerliek Ziekenhuis. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Antoinette Maas.
Kort voor de brand in 1989 is de bedrijfshulpverleningsorganisatie (BHV) van Elkerliek Ziekenhuis opgericht. Dit incident zorgde ervoor dat de noodzaak van een BHV werd onderstreept. Naast het werk in de zorg zet een actieve groep medewerkers zich 24 uur per dag vrijwillig in voor de BHV.
Sinds 1993 maakt Ad Geluk deel uit van deze groep. Naast de taken van BHV-er geeft hij instructies aan medewerkers van het ziekenhuis, organiseert hij oefenavonden voor de BHV-ers van het ziekenhuis en voert hij preventieve taken uit. Ook heeft hij zich jarenlang ingezet als waarnemend hoofd BHV. Door zijn jarenlange ervaring, zijn kennis en kunde plus goede manier van communiceren is hij voor vele een vakspecialist en leermeester. In 2014 is de heer Geluk uitgeroepen tot BHV-er van 2014. Na zijn pensionering is hij nog steeds als vrijwilliger betrokken bij de BHV in het Elkerliek Ziekenhuis.
Deze onvermoeibare vrijwillige inzet, gedurende vele jaren, is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan de heer A.P. Geluk de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

Beantwoorden

Zeer verdiend! gefeliciteerd

Beantwoorden

Proficiat AD!

Beantwoorden

Gefeliciteerd ????????????

Beantwoorden

Gefeliciteerd!

Beantwoorden

Proficiat

Beantwoorden

Super, heel mooi

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ad! Meer dan verdiend ???? Vrijwilligers zoals jij zijn van onschatbare waarde. Dankjewel!

Beantwoorden
Elkerliek ziekenhuis

Gefeliciteerd Ad .meer dan verdiend.

Beantwoorden

Van harte gefeliciteerd! Een welverdiende onderscheiding! Groet Brenda van Dijk

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ad. Als iemand hem verdiend dan ben jij het wel!

Beantwoorden

gefeliciteerd Ad. je hebt hem verdiend!

Beantwoorden

Mooi!!! Proficiat!!! Verdiend!!! ????????????

Beantwoorden

Proficiat???? en verdiend????????

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ad dikverdiend ????????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *