Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Mevrouw Fenna Overbeeke-Potman kreeg gisteren de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond vanwege haar 30-jarig jubileum bij ‘De Zonnebloem’. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Nathalie van der Zanden.
Fenna Overbeeke is al 30 jaar actief als vrijwilligster bij De Zonnebloem, afdeling Stiphout.Zij bezoekt de gasten van “De Zonnebloem”, langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten, hulpbehoevenden en eenzame ouderen. Daarnaast verkoop zij loten van de nationale Zonnebloem en is betrokken bij de uitstapjes en activiteiten van afdeling Stiphout.
Binnen de afdeling Stiphout van ‘De Zonnebloem’ is zij de gastvrouw met de meesten gasten. De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor B&W aanleiding geweest haar de gemeentelijke vrijwilligerspenning toe te kennen.

2 reacties:

Gefeliciteerd Fenna!

Beantwoorden

Fenna Overbeeke met haar vrijwilligerspenning en bijbehorende oorkonde op de officiële foto die PressVisuals.com maakte voor de gemeente:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *