1reactie

Vrijwilligerspenning voor Francien Terbeek

Francien Terbeek ontving vanmiddag uit handen van burgemeester Elly Blanksma de vrijwilligerspenning van de gemeente. Zij kreeg deze penning tijdens de viering van het 50-jarig jubileum van de Helmondse Schietsport Vereniging (HSV). Dit, zo liet de gemeente in haar persbericht weten, “als blijk van grote waardering voor haar niet aflatende inzet gedurende ruim 25 jaar voor zowel HSV De Helm als de Stichting Exploitatie Schietsportcentrum De Helm.”

Sinds 1995 is mevrouw F.M. Terbeek – van de Weijer actief als vrijwilligster voor deze vereniging. Zowel tijdens werkdagen als in de avonduren én weekenden is Francien de verantwoordelijke voor het beheer van de kantine en de verzorging van de catering. Zij verzorgt de inkoop, is aanspreekpunt voor de vrijwilligers en zorgt er ook voor dat de keuken, kantine en het sanitair wekelijks grondig schoongemaakt worden.
Ze wordt omschreven als 1 van de belangrijkste drijvende krachten bij de vereniging en de stichting. Ze bleef door de jaren heen altijd een vaste waarde voor de vele gebruikers van de schietbaan op de Lage Dijk op het industrieterrein.
Henk van Dijk maakte de bijgaande foto’s bij de schietbaan, de burgemeester zorgde voor de onderste foto.