Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.212 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Frans Welten ontving zojuist de vrijwilligerspenning van gemeente Helmond. Hij krijgt deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de EHBO-vereniging Mierlo-Hout. Wethouder Margreet de Leeuw-Jongejans reikte om 16 uur die penning uit op het Gilde terrein aan de Heeklaan waar het 60-jarig bestaan van deze vereniging wordt gevierd.
De heer F.W. Welten is al 33 jaar lid van de EHBO-vereniging Mierlo-Hout, waarvan 20 jaar als voorzitter. Tevens geeft hij al 15 jaar de herhalingslessen en cursussen als AED, EHBO en is hij bij diverse evenenemen aanwezig als hulpverlener (zoals de toernooien bij RKSV Mierlo-Hout, carnavalsvereniging de Houtse Kluppels en de Kennedymars Someren). Tenslotte is hij ook nog voorzitter van de Lotus kring Helmond. Lotus staat voor Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers.

6 reacties:

Gefeliciteerd Frans met de aan je uitgereikte vrijwilligerspenning!
André en Maria

Beantwoorden

Hoi Frans,

Proficiat met de dik verdiende vrijwilligerspenning.

Hans en Toos.

Beantwoorden

Frans van harte gefeliciteerd met het krijgen van de vrijwilligerspenning.
Willie en Ellie

Beantwoorden

Foto afkomstig van wethouder Margreet de Leeuw.

Beantwoorden

Beantwoorden

Hé Frans

Kei skon

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *