Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.218 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vanochtend kreeg de heer Fried Rijkers uit handen van wethouder Harrie van Dijk de vrijwilligerspenning van de gemeente.
Afgelopen woensdag bereikte hij de respectabele leeftijd van 90 jaar. Al vele jaren is de heer Rijkers als vrijwilliger actief voor diverse organisaties zoals de Fietsvierdaagse De Peel, stichting MOV en collectant. Ook verzorgt hij mede het onderhoud van het kerkhof Damiaan de Veuster in Stiphout.
Hiervoor heeft hij in 2003 een Koninklijke Onderscheiding gekregen. Deze erkenning voor zijn activiteiten was voor Fried Rijkers geen aanleiding om te stoppen, maar eerder een stimulans om door te gaan. Ondanks zijn hoge leeftijd is de heer Rijkers, nog wekelijk (en dat al meer dan 25 jaar) als vrijwilliger actief op het kerkhof Damiaan de Veuster in Stiphout voor onderhoudswerkzaamheden.
De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor B&W aanleiding geweest om aan de heer G.H.T. Rijkers de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

5 reacties:

Vincent Knoops maakte deze foto’s van de uitreiking vanochtend:

Beantwoorden

Proficiat Fried!

Beantwoorden

Geweldig!!

Beantwoorden

Gefeliciteerd Fried dik verdiend en zeer van harte gegund!!👍🍀🥂🇾🇪💐👏

Beantwoorden

Fried van harte gefeliciteerd met deze geweldige vrijwilligers penning
Je hebt hem dik verdiend

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *