Buiten is het 28 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.258 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Harrie van de Laar heeft de vrijwilligerspenning van de gemeente ontvangen voor zijn jarenlange inzet bij het gilde Sint Antonius Abt Mierlo-Hout. Vanmiddag, tijdens de viering van zijn 50-jarig jubileum als gildebroeder, reikte wethouder Frans Stienen hem de onderscheiding uit
In die 50 jaar verrichtte hij als vrijwilliger bij deze oudste vereniging van Mierlo-Hout veel hand- en spandiensten. Zo hield hij het gildeterrein in goede conditie en verzorgde hij de bardiensten. De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan de heer H.A. van de Laar de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.
Behalve zijn inzet op het gildeterrein blijkt Harrie van de Laar ook een verdienstelijk schutter. In de jaren 1968, 1974, 1976, 1977, 1982, 1991 en 1995 schoot zich tot Koning van dit gilde.

1 reactie:

Behalve de vrijwilligerspenning kreeg de jubilaris een certificaat en cadeau van de Hoofdman Jan Vermeulen namens het gilde. Daarna volgde de vendelgroet voor de jubilaris. Harrie en zijn vrouw Toos genoten met volle teugen van alle belangstelling.
De officiële foto die Pressvisuals.com zaterdag maakte:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *