Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.300 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Tijdens de viering van het 60-jarig bestaan van Seniorenvereniging Helmond West, heeft mevrouw Maria Spoor-Senders de vrijwilligerspenning van Helmond ontvangen. Zij kreeg deze onderscheiding uit handen van wethouder Harrie van Dijk voor haar jarenlange inzet voor deze vereniging. Maria is al ruim 30 jaar lid van de Senioren Vereniging Helmond West waarvan zo’n 20 jaar actief als vrijwilliger.
In 2010 werd zij secretaris en lid van het bestuur. Voor die tijd had zij ruim 10 jaar de voormalige secretaris tijdens haar ziekte bijgestaan. Mevrouw Spoor is een vrijwilliger die veel tijd besteed aan de vereniging en altijd klaar staat voor de leden, zo meldt de gemeente in haar persbericht.
De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor B&W aanleiding geweest om aan mevrouw M.W.H.C. Spoor-Senders de vrijwilligerspenning van de gemeente toe te kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *