Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

foto: Pressvisuals.comMevrouw Hoek-van Ettro heeft heeft vrijdag de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen voor haar 25-jarige vrijwilligerswerk in het Elkerliek Ziekenhuis. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Gaby van den Waardenburg.
De afdeling Vrijwillig Patiëntenvervoer van het Elkerliek Ziekenhuis bestaat ruim 35 jaar. Een groep vrijwilligers ondersteunt de verpleging door middel van het vervoeren van patiënten. Mevrouw Hoek is al 25 jaar wekelijks actief als vrijwilligster op deze afdeling.
Haar onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor B&W aanleiding geweest om aan mevrouw A.G.A.M. Hoek- van Ettrode vrijwilligerspenning van de gemeente toe te kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *