Buiten is het 25 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.044 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Mevrouw Vervoort-Nuijten heeft vandaag de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen voor haar jarenlange inzet als vrijwilligster voor onder andere het ziekentriduüm, de Zonnebloem en de Zorgboog. In het TOV gebouw kreeg zij de onderscheiding uit handen van wethouder Harrie van Dijk.
In 1978 is zij gestart als vrijwilligster in de zorgsector met het vervoeren van deelnemers aan het ziekentriduüm. In de jaren die daarop volgende verrichtte zij steeds meer werkzaamheden voor het triduüm en sloot de ziekensectie zich aan bij de Zonnebloem. Naast haar activiteiten voor de Zonnebloem is mevrouw Vervoort al 20 jaar actief voor De Zorgboog en verricht zij al 20 jaar parochiewerk voor de parochies H. Lambertus en De Goede Herder. Bovendien is zij sinds 3 jaar actief als vrijwilligster voor Stichting Truckers Day.
De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan mevrouw E.W.C. Vervoort-Nuijten de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

8 reacties:

Leuk

Beantwoorden

Gefeliciteerd geniet ervan

Beantwoorden

Gefeliciteerd en dik verdiend!

Beantwoorden

Dubbel en dwars verdient, gefeliciteerd

Beantwoorden

Hartelijk gefeliciteerd

Beantwoorden

Je hebt het verdiend Els gefeliciteerd

Beantwoorden

Gefeliciteerd!!

Beantwoorden

Gefeliciteerd

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *