Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.210 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Foto door Henry SwinkelsGisteren werd Petra Munsters Verdonschot onderscheiden met de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond. Wethouder Magreet de Leeuw reikte die uit tijdens een griezelavond in Buurthuis St. Anna, de residentie van Jeugdvereniging De Vonk. Voor alle aanwezigen en Petra was het een verassing toen haar hele familie met de wethouder ineens op de stoep stond. De onderscheiding kreeg zij voor haar 40-jarig lidmaatschap van en haar jarenlange inzet voor die vereniging.
R.K. Jeugdvereniging De Vonk is een vereniging voor jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar. De Vonk staat voor Vorming, Ontwikkeling Nijverheid en Kunstzin. Mevrouw P.M.J. Munsters-Verdonschot is sinds 1 september 1973 lid van de vereniging en sinds 1983 betrokken bij de leiding, voornamelijk als leidster van de “angels” en “de rakkertjes”. Momenteel is zij actief als leidster van de “angels” en maakt zij deel uit van de leiding tijdens de kampweek. Daarnaast helpt zij bij het organiseren van extra activiteiten als de Carnavalsavond en de Paasmiddag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *