Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.131 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Pieter van Hugten ontving vandaag de Vrijwilligerspenning van de gemeente. Wethouder Cathalijne Dortmans reikte de onderscheiding uit bij gelegenheid van zijn afscheid als vrijwilliger bij Orthopedagogisch Onderwijsinstituut De Hilt.
P.J.J.G. van Hugten is daar in oktober 1982 gestart als Technisch Assistent. In 2009 bereikte hij de pensioengerechtigde leeftijd. Tot augustus 2015 heeft hij doorgewerkt en is daarna met pensioen gegaan. Vanaf zijn pensioen tot vorige maand heeft hij zich als vrijwilliger ingezet voor De Hilt.
Elk jaar viert De Hilt het Hegewipi-festival als onderdeel van de leerlijn sociaal emotionele ontwikkeling. Als aandenken aan deze bijzondere dag krijgen alle leerlingen en volwassen een Hegewipi-trofee mee als herinnering. Al 37 jaar lang ontwierp en maakte de heer Van Hugten in zijn vrije tijd deze “kunststukjes”.
De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren was voor B&W de aanleiding om hem de Vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

In de reacties hieronder staat een update.

4 reacties:

Proficiat Pieter!

Beantwoorden

Update:
De uitreiking door de wethouder vanmiddag van de vrijwilligerspenning aan de Pieter van Hugten.

Beantwoorden

Van harte gefeliciteerd

Beantwoorden
Twan en Anja Spierings

Proficiat Pieter en groeten!

Beantwoorden
Antoon van der Vrande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *