Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.396 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Reggie Spoormakers-Pijnappels kreeg gistermiddag de vrijwilligerspenning van gemeente Helmond. Zij ontving deze gemeentelijke onderscheiding voor haar jarenlange inzet voor onder meer de Houtse Toneelgroep. De uitreiking vond plaats na afloop van de jubileumvoorstelling ‘Ketchup en Sangria’ van de Houtse Toneelgroep, die dit jaar 40 jaar bestaat. Wethouder Erik de Vries reikte de vrijwilligerspenning uit in wijkhuis De Geseldonk in Mierlo-Hout.
Dit jaar bestaat de Houtse Toneelgroep 40 jaar. Reggie is sinds 1987 lid van de toneelgroep als speelster, regisseuse en sinds 2010 als voorzitter van het toneelgezelschap. Daarnaast is zij vrijwilliger bij De Zonnebloem, afdeling Mierlo-Hout en sinds 1987 actief binnen de werkgroep Nabestaanden van de parochie van de Heilige Damiaan de Veuster Helmond.
Pressvisuals.com maakte de onderstaande foto.

6 reacties:

Wat een terechte onderscheiding! Van harte gefeliciteerd Reggie.

Beantwoorden

Proficiat echt verdiend ga nog maar een tijdje verder

Beantwoorden

Van harte Reggie!
Dik verdiend!!

Beantwoorden

Gelukkig zijn er nog echte vrijwilligers die onbaatzuchtig in stilte hun werk doen en worden ze nog eens getoond/beloond.
Proficiat van harte

Beantwoorden

Knap gedaan tweelingzus, wij zijn trots op jou.
Je bent een echte Pinappel, Chef ook nog gefeliciteerd met de onderscheiding van Reggie. Gr. Has en marij

Beantwoorden
Has en marij Pijnappels

hallo reggie bedankt aan kansrijk mierlo-hout voor de kertsattentie erg leuk en lekker wij hebben de bel niet gehoord zijn niet weg geweest komt iedere dag hulp voor jan rond 10.30 . wij wensen jouw en het verdere team fijne feestdagen en een gezond 2021

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *