Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.078 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Riet Zoetelief-van den Heuvel kreeg vanmiddag de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond. Zij ontving deze gemeentelijke onderscheiding voor haar jarenlange inzet voor het vrijwillig patiëntenvervoer van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. “Terecht, een verdiende vrijwilligerspenning!” aldus wethouder Margreet de Leeuw die de penning uitreikte. Een woordvoerder van het Elkerliek beaamde dat “Ja we zijn erg blij met onze bevlogen vrijwilligers!”
De afdeling Vrijwillig Patiëntenvervoer van het Elkerliek bestaat ruim 30 jaar. Precies vandaag was mevrouw Zoetelief-van den Heuvel 25 jaar actief als vrijwilligster op deze afdeling. Wekelijks zet zij zich 2 middagen in voor het vrijwillig Patiëntenvervoer.
Onderstaande foto werd gemaakt door Pressvisuals.

3 reacties:

Al 25 jaar !
Knap hoor !!

Beantwoorden

Ha Riet,

Even reageren op deze foto:
Heel mooi….

Het was een gezellige middag en ik weet zeker dat jij dat ook vond.

Op naar de 30 jaar zullen we maar zeggen !!!!

Tot ziens / Elly

Beantwoorden

Hoi Riet,

Je stond helemaal te stralen dinsdagmiddag. Fijn dat je familie dit ook mocht meemaken.

Groet van Ria

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *