Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.319 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vanavond ontving Séverine Seelen de vrijwilligerspenning van onze stad uit handen van wethouder Harrie van Dijk. Ze kreeg deze onderscheiding omdat zij zich 25 jaar inzette voor de in 1971 opgerichte Stichting Samenlevingsopbouw Mierlo-Hout. In het begin als vrijwilligster bij de werkgroep jongerenopvang van ’t Zulderke, in 2001 werd zij de penningmeester van de stichting.
Naast haar activiteiten voor die stichting was Séverine een aantal jaar actief bij Helmond Sport. Momenteel zit zij bij voetbalclub RKSV Mierlo-Hout in de commissie die het meiden- en vrouwenvoetbal op de kaart wil gaan zetten. De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor B&W aanleiding geweest om aan mevrouw S.R.E.J. Seelen de vrijwilligerspenning toe te kennen.

In de reacties hieronder staat een update.

5 reacties:

Gefeliciteerd, zeer verdiend want meer dan de helft van je leven zette jij je al in voor Mierlo-Hout! ????

Beantwoorden

Wauw!
Gefeliciteerd Séverine Seelen!
???? prestatie!

Beantwoorden
Daniëlle van Lierop

Gefeliciteerd lieve Séverine Seelen ????????????????????????

Beantwoorden

Wauw !! PROFICIAT ????

Beantwoorden

Update:
De bewijsfoto 😉 dat de 44-jarige Séverine Seelen de vrijwilligerspenning ook daadwerkelijk kreeg. Naast haar staat wethouder Harrie van Dijk. Hij meldde gisteravond dat het aantal jaar dat zij actief was bij Helmond Sport 12,5 bedraagt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *