Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.415 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Sjaak Dekker kreeg zojuist in zaal de Koning in Mierlo-Hout de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond. Wethouder Jan van den Heuvel reikte die onderscheiding aan hem uit tijdens het vrijwilligersfeest van de Helmondse Watervrienden, het zogenaamde “dankjewel-feest”.
Deze penning is aan de heer J.H.M. Dekker toegekend vanwege zijn belangeloze inzet gedurende vele jaren voor de Helmondse Watervrienden/Reddingsbrigade Helmond. Vanaf 2001 is hij lid van de Helmondse Watervrienden en bekleedde hij daar diverse functies. Als voorzitter van de commissie heeft hij de Reddingsbrigade Helmond op de kaart gezet. Niet alleen binnen de vereniging maar ook in Helmond. Tot op heden verzorgt deze reddingsbriagde de bewaking op recreatieplas Berkendonk. Op 26 april 2013 heeft hij om gezondheidsredenen de functie als voorzitter van de Reddingsbrigade Helmond neergelegd. Naast het voorzitterschap van de Reddingsbrigade heeft hij 5 jaar de functie van voorzitter van het Hoofdbestuur van de Helmondse watervrienden bekleed.

1 reactie:

Gefeliciteerd Sjaak. Welverdiend!

Beantwoorden
Watervriend(in) Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *