Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Mary-Ann van Bokhoven van Jeugdvereniging ‘De Vonk’ heeft voor haar jarenlange inzet de vrijwilligerspenning van de gemeente ontvangen. Wethouder Frans Stienen reikte de onderscheiding zaterdagmiddag uit tijdens de receptie ter gelegenheid van de viering van het 40-jarig bestaan van deze vereniging.
Mary-Ann werd eind 1975 lid van jeugdvereniging ‘De Vonk’ die is gevestigd in buurthuis St. Anna. Na een aantal jaren jeugdlid te zijn geweest, trad zij in 1985 toe tot de leiding. Vanaf dat moment tot heden is zij leidster van de groep de Rakkertjes (jongste leden). Daarnaast is zij actief betrokken bij de activiteiten die georganiseerd worden voor de leden. De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan de 48-jarige Maria Johanna Irene van Bokhoven-Hermans de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen. Via deze video de toespraak van de wethouder.
Henry Swinkels maakte de onderstaande foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *