Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.327 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Foto: Pressvisuals.comWilma Michielsen heeft uit handen van wethouder Harrie van Dijk de vrijwilligerspenning van de gemeente ontvangen. Zij kreeg deze onderscheiding vandaag voor haar vrijwillige inzet gedurende vele jaren voor de Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o. De penning werd uitgereikt in het Hospice de Populier in Bakel waar zij momenteel verblijft.
In 1986 heeft Michielsen de Helmondse Stichting Dierenambulance samen met de nodige vrijwilligers opgericht. Eerst aangestuurd vanaf haar eigen woning en vanaf 2002 is een bedrijfsruimte aan de Grasbeemd als locatie in gebruik genomen voor de opvang van dieren en het dierenasiel. Het dierenwelzijn staat hoog in het vaandel bij haar en ondanks gezondheidsproblemen is zij blijvend betrokken geweest bij de Stichting; als voorzitter, door vrijwilligers aan te sturen en een cursus EHBO voor dieren te verzorgen.
Wilma Michielsen heeft zich als initiator, beheerster, bestuurder, verzorgster meer dan dertig jaar ingezet voor het dierenwelzijn in de gemeente Helmond. Dit is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan haar de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

3 reacties:

Proficiat Wilma !

Beantwoorden
Francie Steenbakkers

Dik en dubbel verdient gefeliciteerd Wilma ????????????

Beantwoorden

We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *