Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.262 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Sinds 11.00 uur vanochtend is een vrouw vermist vanaf de omgeving van de Marslaan (in het noorden van Helmond Noord). Zowel de politie als Burgernet lieten dat zojuist weten.
De vrouw is 44 jaar, blank en is 1,86 meter. Zij heeft een slank postuur en lang donkerblond steil haar. Zij draagt blauwe jeans, een witte trui en een groene winterjas met bontkraag.
Zie je haar, bel dan meteen de politie op 112.

3 reacties:

De vermiste vrouw is nog niet aangetroffen. De politie zoekt verder.
Heb je tips, bal dan 0900 – 8844.

Beantwoorden

De vermist vrouw is in goede (lichamelijke) gezondheid aangetroffen in Heeze, zo laat wijkagent Jeroen Loohuis zojuist weten.

Beantwoorden

De zoektocht naar deze vrouw werd al snel gestart. De reden daarvoor was dat zij in depressieve toestand van huis was gegaan en er gevreesd werd voor haar leven. Na korte tijd bleek de vrouw op de fiets richting Heeze te zijn gegaan. Daarop besloot de meldkamer die Burgernet-actie ook in Heeze uit te zetten.
Aan het eind van de middag is de vrouw aangetroffen nabij het spoor in Heeze. Er is hulpverlening voor haar ingeschakeld.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *