Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gistermiddag rond 13.00 uur fietste een vrouw over de Houtse Parallelweg. Ter hoogte van Munsters Staalbouw B.V. hoorde zij iemand roepen “Kijk uit!” Toen zij omkeek werd zij ingehaald door een brom- of snorfiets. In het voorbijgaan werd er aan haar bruine tas (die over haar schouder hing) getrokken die meegegrist werd.
De vrouw die een rood colbert droeg, kwam daardoor ten val en bezeerde zich flink. Daarbij heeft zij kapotte kleding en schade aan haar fiets. Iets later zag zij dat de bijrijder de tas ter hoogte van Deelen stoffen & gordijnen weggooide en het duo in de richting van ’t Haagje reed.
De bestuurder en bijrijder droegen beiden zwarte jassen. De bestuurder droeg een rode integraalhelm, de bijrijder een witte helm. Heeft jij iets gehoord en/of gezien? De politei vraagt je dan te bellen naar 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Vermeld het registratienummer: 2014070941

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *