Buiten is het 17 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.815 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Donderdagmiddag werd een vrouw van 88 jaar in haar woning aan de Fokkerlaan in Helmond Oost beroofd.
Rond 14.15 uur werd bij haar aangebeld. Omdat ze een vriendin verwachtte, deed de vrouw  meteen open. Maar in plaats van haar vriendin, stond er een onbekende man aan de deur. Voor ze het goed en wel in de gaten had, liep de man hondsbrutaal haar woning in. Daar liep hij even rond en ging aan de tafel zitten. Toen de bewoonster van de eerste verbazing was bekomen, kreeg ze het voor elkaar dat de man weer vertrok. Even later bleek de vrouw een iPad en haar portemonnee te missen.
De heel licht getinte man die door de politie gezocht wordt, is ongeveer 35 jaar en 1.85 meter lang. Hij heeft een dun postuur, donkere halflange haren en een gladgeschoren gezicht. Hij droeg donderdag een donker colbertje en een donkere broek. Wie meer weet en/of hem zag lopen, belt het woninginbrakenteam van de politie op 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *