Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.108 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

In de Lucas Gasselstraat in de binnenstad is kort voor 22.00 uur zaterdagavond een vrouw aangereden die de straat wilde oversteken.
De vrouw kwam uit café NiCo dat sinds eind vorig jaar geopende is. De automobilist die haar aanreed stopte meteen en belde 112. Omstanders uit café NiCo spraken hem op een dusdanige manier aan, dat de bestuurder zich bedreigd voelde en het hazenpad koos. Maar korte tijd later meldde hij zich bij de politie.
De vrouw is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De meteen opgeroepen traumahelikopter werd binnen 10 minuten gecanceld en kon zijn vlucht naar Helmond afbreken. De politie doet onderzoek naar het ongeval.
Harrie Fotografie maakte onderstaande foto’s.

3 reacties:

Kan me de reactie van de bestuurder voorstellen, en die vrouw steekt daar over terwijl ze moet uitkijken die domme kip.

Beantwoorden

Glaasje op, laat je rijden. Niet aanrijden!!

Beantwoorden

Het is daar heel donker oude lantaarnpalen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *