Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.085 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Op de Wolfsputter Baan (N279) vlakbij de rotonde met de Weg naar Bakel belandde een automobiliste met haar auto in een sloot. Door onbekende reden raakte zij rond 23.30 uur van de weg, reed tegen een lantaarnpaal en kwam met haar auto vrijwel verticaal in de sloot te staan. De vrouw is in een opgeroepen ambulance nagekeken maar had geen verwondingen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot getakeld en afgevoerd. Het overige verkeer had weinig hinder van het ongeval.
Dat meldde Harrie Fotografie die ook de onderstaande foto’s maakte.

5 reacties:

Godnondeju sterkte

Beantwoorden

Da wordt een nieuwe auto. Er zat zeker een vrouw achter het stuur.

Beantwoorden

Da’s niet aardig Jan. Je weet niet wat er is gebeurd en zo te zien vervoert zij ook kinderen in die auto, die er gelukkig nu niet in zaten.

Beantwoorden

Hoi meneer jessie/jan ik vindt het onverantwoord zo te reageren

Beantwoorden

Echt typisch vrouwen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *