Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 110.572 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

1reactie

Rond 7 uur vanavond zijn op het Wederhof in de Rijpelberg 2 fietsers tegen elkaar gebotst. Een vrouw die met haar man aan het fietsen was, wilde een voetpad opdraaien. Op dat moment kwam er ook een pizzabezorgster aanrijden. Beide fietssters kwamen met elkaar in botsing en hard ten val. De vrouw is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De pizzabezorgster werd ter plekke door ambulancemedewerkers onderzocht. Zij hoefde niet met de tweede gearriveerde ambulance naar het ziekenhuis.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

1 reactie:

Tja keihard met elkaar door de binnenbocht racen..
De verklaring hier gegeven duidt toch op fout van mevrouw die een voetpad op wilde. Gezien de fietsen kwamen ze vanaf de brem zeg maar en dus linksaf slaan door binnenbocht tegen een daar fietsende pizzakoerierster geknald. Wellicht ingegeven door naast elkaar te gieten. Wijsheid komt met de jaren…
Beterschap allemaal.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *