Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.420 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vanmiddag kort na 4 uur werd een vrouw op een snorscooter aangereden door een bestuurder van een bestelwagentje. Dat ongeval vond plaats ter hoogte van de Praxis op de Engelseweg (op het industrieterrein).
Hij wilde de parkeerplaats van de Praxis oprijden en zag daarbij de vrouw niet. Zij is ter plaatse aan haar verwonding geholpen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder, die hevig ontdaan was, bracht de scooter en de vrouw na afloop naar huis.
Harrie Grijseels maakte de onderstaande foto.

5 reacties:

Is ook levensgevaarlijk dat fietspad daar bij die bouwmarkten!

Beantwoorden

Dat fietspad is niet levensgevaarlijk! Maar waar het om gaat is goed uitkijken als je in de auto zit. Andere weggebruikers zijn hoed an ook vaak kwetsbaar en zeker als de regels duidelijk zijn. Het fietspad heeft daar op alle verkeer voorang.

Beantwoorden

mooi dat de verwondingen meevallen en der nog thuis brengt.

Beantwoorden

Probleem is dat dubbele fietspad, je kijkt mooi naar links en naar rechts en plots duikt er dan toch weer op hoge snelheid een elektrische fiets of o.i.d. op.
Dus al doe je je best je hebt nu eenmaal je ogen niet in je zijkanten van je hoofd gekregen van onze schepper.

Beantwoorden

@berrie op zondag 1 september 2013 om 13:01:

Op hoge snelheid een elektrische fiets. Wat grappig.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *