Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.084 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vannacht rond 04.00 uur werd een vrouw gewond binnengebracht bij het Elkerliek ziekenhuis. Zij is waarschijnlijk het slachtoffer van een geweldsmisdrijf.
De politie wil graag in contact komen met de man, mogelijk een taxichauffeur, die haar vannacht begeleidde naar het Elkerliek. Die oproep deed de politie zojuist omdat hij een belangrijke getuige kan zijn. De man is licht getint, droeg een kaki-kleurige jas, donkere broek en witte schoenen. Meer informatie wil de politiewoordvoering in dit stadium van het onderzoek niet verstrekken. 
Weet je meer, dan wordt je gevraagd om 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 te bellen. 

In een reactie hieronder staat een update.

1 reactie:

Update:
Hoe snel het kan gaan… De identiteit van de gezochte man die haar vannacht begeleidde is nu al bekend. Dat laat de politie zojuist weten. De politie gaat zo snel mogelijk met hem in gesprek.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *