Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.262 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Zojuist rond de klok van 13 uur op de Leliestraat in Helmond-Oost werd een vrouw bestolen van haar sieraden.
De 2 vrouwelijke daders zijn beide licht getint. Zij reden weg in een kleine donkere stationwagen met een onbekend kenteken in de richting van de Broekwal. De bestuurder van die auto heeft tatoeages op zijn arm.
De beroofde vrouw kwam met de schrik vrij, zij wordt opgevangen door een collega liet wijkagent Huub Braken weten.
Heb je iets gezien: bel de politie op 0900 – 8844. Zie je ze rijden of bezig met een volgend slachtoffer, bel dan meteen 112.

5 reacties:

“Licht getint”? En laten we nu niet weer gaan zeuren over Marokkanen, beste mensen!

Je mag het niet zeggen, maar het zou weleens (JA, HET ZOU WELEENS) kunnen zijn dat ze uit het voormalige Oostblok komen. Ze kunnen zich beter aan de accordeon wijden, al is dat af en toe ook niet om aan te horen. Maar gewoon iemand op straat beroven. Het loopt zo langzaamaan de spuigaten uit.
En dan de grenzen maar open (willen) zetten. Ze zullen zeker niet meer in de buurt rondrijden, maar wel ergens anders op zoek zijn naar een ander slachtoffer……in b.v. Bakel, Gemert, Deurne. Laat ze maar richting het oosten rijden.

Ik hoop dat ze pech hebben en dat die mevrouw goedkope dingen droeg. Dan is het: nananannanana!!

Beantwoorden

Het gestolen sieraad was een halsketting en de betreffende auto was groen. Dat liet wijkagent Johan Meeuwsen weten.

Beantwoorden

Reed daar op de scooter rond 12.55 niks gezien helaas op de parkeerplaats bij de dokter en school stonden niet veel auto’s
Jammer dat me niks is opgevallen

Beantwoorden

De straat van hortensiapark naar de wrozenhof boj de hortensialaan om de hoek dar stond om 11.00 een groene station wagen volgens mij een ouder Fiat model stationwagen met HUN hongarije dit is ongeveer 100 meter van de lelielaan

Beantwoorden

Het zal je maar gebeuren!
Op de Facebook-pagina van de Helmondse politie een flink stuk erover:

Politie waarschuwt voor sluwe sieradendieven met babbeltruc

Een 43-jarige Helmondse werd vanmiddag om 13.00 uur lopend op de Leliestraat in Helmond het slachtoffer van een babbeltruc.
Zij werd aangesproken door twee vrouwen die uit een auto stapten en haar de weg vroegen naar het ziekenhuis. Terwijl de vrouwen dit vroegen werd haar tot drie keer toe een ketting aangeboden en werd zij om de keel gepakt. De vrouw is hierop luidkeels begonnen te roepen om hulp. De dievegges stapten daarop in een donkerkleurige Auto, model stationwagen en reden weg richting de Narcissenstraat. Toen de vrouwen weg waren, merkte het slachtoffer dat haar gouden ketting en haar oorbellen waren gestolen.
Terwijl de dievegges het slachtoffers bestelen, bleef de bestuurder voorin de auto zitten. De bestuurder is een circa 30-jarige blanke man met blond kort haar. Opvallend detail is dat de man een t-shirt met korte mouwen droeg waardoor op beide armen tatoeages zichtbaar waren. De dievegges hadden het volgende signalement; de ene vrouw is circa 35 jaar oud en licht getint, met lange blonde haren. De andere vrouw is circa 45 jaar oud is eveneens licht getint en heeft een stevig postuur en donkerblonde haren.

Heeft u tips over deze zaak? dan horen wij deze uiteraard graag!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *