Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.254 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

De politie is op zoek naar 2 jongemannen die gistermiddag een 56-jarig vrouw hebben mishandeld op de Vlierdense Bosdijk in Brouwhuis. Dat gebeurde zonder enige reden aldus de politie
Tussen 15.45 en 16.00 uur liep het slachtoffer over de Vlierdense Bosdijk met haar 2 hondjes. Ter hoogte van de N270/Wolfsputterbaan keerde zij om en liep terug richting de Rivierensingel. Op de Vlierdense Bosdijk ziet zij dat een scooter met hierop 2 jongemannen haar tegemoet komt. In het voorbijrijden schelden de 2 haar uit. Toen de vrouw daarop reageerde, stopten de jongemannen en werd zij door de bestuurder van de scooter in haar maag gestompt. Door het harde slaan valt zij op de grond. Eenmaal op de grond wordt zij opnieuw geslagen door de bijrijder. Het slachtoffer liep daarbij meerdere kneuzingen en schrammen op. Zij deed inmiddels aangifte bij de politie die de zaak hoog opneemt en een onderzoek instelt naar deze openlijke geweldpleging.
Het signalement van verdachte 1: hij is de bestuurder van de scooter, ongeveer 20 jaar, donker bruine ogen, kort donkerbruin haar en gekleed in een zwarte broek en een donkerblauwe jas met capuchon en grijze bontkraag.
De tweede verdachte is de bijrijder van de scooter en ook hij is ongeveer 20 jaar. Deze man heeft donkerbruine ogen, donker haar met stekels aan de bovenkant en gekleed in een zwarte broek en een donkergroene jas met capuchon en bontkraag.
Het duo reed op een blinkend zwarte retro scooter. Deze scooter had geen windscherm. Aan beide zijde van de scooter zaten spiegels. De 2 daders  droegen geen helm.
De politie komt graag in contact met getuigen en mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook via het Meldformulier van de politie en via M-Online kan informatie worden gedeeld. Het referentienummer is 2017059878.

9 reacties:

Laffe honden. Het afvoerputje van de maatschappij.

Beantwoorden

Dit soort criminelen moet ernstig worden aangepakt. Laf.

Beantwoorden

Uhmmmm….bonTkraagjes is weer wat over te zeggen…zal ook niet en weer samen want alleen bahbah…hopelijk vinden ze ze snel want dit SOORT tuig hoort niet hier!!!Jammer hoor maar ze roepen het zelf over hen af!!

Beantwoorden

Ik hoop dat ze opgepakt zullen worden
Het word zo langzaam een beetje te erg
Je kunt onderhand nog niet meer normaal veilig over de straat
voor mevr heel veel sterkte
Ik heb een roofoverval op straat gehad nie meer normaal

Beantwoorden

Lafaards met zijn 2-en tegen 1. Wat bezielt die lui toch? Het lijkt wel of ze er speciaal op uit zijn om iemand in mekaar te slaan en hun agressie kwijt te raken; zomaar iemand uitschelden zodat er een reactie komt.
Hoop dat ze gauw gepakt worden en wens mevrouw sterkte toe.

Beantwoorden
Inge van Gigch-Macht

Ik wens deze vrouw heel veel sterkte, ik heb een bericht geplaatst op de buurtapp zodat er meerdere mensen uit brouwhuis oost dit bericht lezen en er wellicht iemand is die deze 2 heeft gezien ! wordt ook lid van nextdoor ( te vinden op internet) om zodoende met de app je buurt veilig te houden enzv.

Beantwoorden

Verschrikkelijk waar moet het naar toe ,ik heb zelf een roof overval mee gemaakt ,overdag niet normaal meer en het word als maar erger ,
ik hoop dat ze daders flink zullen straffen ,en sterkte met alles wat er gebeurt .

Beantwoorden

Zet er ook gewoon de nationaliteit of ras van de daders bij, das wat makkelijker zoeken!

Beantwoorden

O mag er niet meer bij staan donker getint zo als gewoonlijk..of is dat ook verboden

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *