Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.058 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

In een weiland aan de Scheepsboulevard hield de politie maandagavond rond 21.30 uur een 29-jarige man uit Helmond aan voor fietsendiefstal.
Een agent zag in zijn vrije tijd dat bij de sportschool op Suytkade een fiets werd gestolen door een man die daarna een grasveld inliep. Andere agenten zetten het veld af en startten een zoektocht naar de fiets en de verdachte. Toen de fiets werd gevonden dacht een agent vlakbij een blauwe vuilniszak te zien, maar het bleek te gaan om de verdachte, gehurkt in de bosjes.
Bij zijn aanhouding beledigde hij agenten. De verdachte zit vast voor verder onderzoek. De eigenaar van de fiets is inmiddels achterhaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *