Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.004 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Maandagavond rond 18.30 uur kreeg de politie een melding dat een jongen op zijn gezicht was geslagen in de Trompstraat in Helmond Oost.
Het slachtoffer kwam omstreeks 18.15 uur thuis van zijn werk. Hij zag 2 meisjes en een jonge man bij een scooter staan en hoorde dat de meisjes die jonge man uitscholden. Vervolgens zag hij dat hij 1 van de meisjes met zijn vuist sloeg. Hierop riep het slachtoffer “Hey!” waarop de dader zich op hem richtte en hem met gebalde vuist op zijn gezicht sloeg.
Het signalement van de jonge man die geslagen heeft:
• Licht getinte man van 18 tot 30 jaar
• Slank postuur en 1,75 tot 1,87 meter lang
• Zwart krullend haar, aan de zijkanten opgeschoren
• Lichte baard
• Droeg een lange zwarte jas tot op de knie met capuchon en een lichte spijkerbroek.
De 2 meisjes zouden op een vermoedelijk Peugeot Vivacity rijden.
De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Heb jij iets gezien of weet je wie de meisjes of de verdachte zijn? Bel dan de politie via 0900-8844 (registratienummer: 2017015965).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *