Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gistermiddag werden een 29-jarige man en een 26-jarige vrouw in een woning in het centrum aangehouden voor wapenbezit. In het huis werden ook munitie en drugs aangetroffen.
Agenten reageerden op een melding van huiselijk geweld op het betreffende adres. Terwijl zij daar waren, bleek hen dat er mogelijk een wapen in de woning aanwezig was. Toen er bij een nadere inspectie inderdaad een automatisch vuurwapen met munitie werd gevonden, werd het tweetal overgebracht naar het politiebureau. In het huis vond de politie verder ook nog een kleine hoeveelheid cocaïne en enkele tientallen grammen ketamine. Zowel het wapen met de munitie als de drugs werden in beslag genomen. De man bleek tijdens zijn fouillering een flink geldbedrag aan bankbiljetten op zak te hebben. Ook dat geld werd ten behoeve van het vervolgonderzoek in beslag genomen. De man en de vrouw zitten vast voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *