Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.138 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Om 03.12 uur vannacht rukte de brandweer uit voor een autobrand aan de Wilde Wingerd in Stiphout. Een personenauto werd door het vuur zo ernstig beschadigd dat die als verloren moet worden beschouwd. De oorzaak van de brand is onbekend, brandstichting wordt echter niet uitgesloten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak en deed vannacht via Burgernet meteen een oproep aan eventuele getuigen om hen te bellen op 0900-8844.
In de vorige nacht (die van zondag op maandag) werden 2 auto’s aan de Thomas van Kempenstraat in Helmond Noord mogelijk ook door brandstichting getroffen. Daarbij werd 1 van de voertuigen verwoest (zie foto 1, 2, 34 en foto 5 die Harrie Fotografie daarvan maakte).
Vannacht maakte hij in Stiphout de 5 onderstaande foto’s.

In een reactie hieronder staat een update.

2 reacties:

Update:
Brandstichting is de oorzaak bij zowel de uitgebrande auto op de Wilde Wingerd in Stiphout als die op de Thomas van Kempenstraat in Helmond Noord. Dat is gebleken na onderzoek van de bovenstaande autobranden door de brandweer. Eventuele getuigen kunnen zich nog altijd melden bij de politie via 0900 – 8844.

Beantwoorden

zelf eens een auto hebben..en dan een ander die hem in de fik zet ..kijken hoe jij dan reageerd 🙁

Beantwoorden
Erwin van der Heijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *