Buiten is het 12 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.175 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Burgemeester Elly Blanksma heeft dinsdagmiddag een woning aan het Hemelrijksdijkje voor de duur van 3 maanden laten sluiten.
In die woning in een zijstraat van de Heistraat werd woensdagochtend 11 mei een hennepkwekerij met 54 hennepplanten aangetroffen. Na een eerdere bekendmaking van het voornemen om het pand te sluiten, is hieraan dinsdag ook daadwerkelijk gevolg gegeven.
Niet de eerste keer dat zij dit jaar een drugspand liet sluiten. Zo was 6 weken geleden een andere woning in de Binnenstad aan de beurt. Zij heeft die bevoegdheid om tot sluiting over te gaan na overlast van drugs(handel) op basis van de Wet Damocles. Sinds maart 2016 maakt zij daarvan gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *