Buiten is het 17 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.801 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vannacht om 04.55 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand in de Frans Halslaan in Helmond Noord. Ter plekke aangekomen stond de geparkeerde auto in lichterlaaie. Het is onbekend waardoor de brand is ontstaan, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. Niemand raakte bij de brand gewond, maar met voertuig is verloren gegaan zoals je kunt zien.
In de wijken Binnenstad en Helmond Oost waren de afgelopen maand al 5 autobranden. Vrijdag begon de maand weer met 2 auto’s vlakbij de AH XL in de Binnenstad. De auto vannacht in de Frans Halslaan stond weliswaar niet in die 2 wijken, maar hemelsbreed op slechts een paar honderd meter er vanaf.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

5 reacties:

Misschien wat voorbarig maar het lijkt me vrij logisch dat het om brandstichting gaat, we moeten veel meer blauw op straat hebben, vooral in de avond en nacht, daarmee kan je dit niet voorkomen uiteraard, maar alle beetjes helpen.

Beantwoorden

Hoop dat ze die pyromaan pakken

Beantwoorden

Via de mail kregen we onderstaande foto van de plek waar de brandende inmiddels weggesleepte auto stond:

Beantwoorden

Volgens mij is het hommeles in de poederhandel in Helmond. En worden er links en rechts een auto van de concurrent in de fik gezet. Zullen vast wel onschuldigen bij zitten hoor.

Beantwoorden

Stond ook deels op de ‘stoep’ zoals zovele doen, heeft hij een bekeuring hiervoor gehad? Zou wel terecht zijn!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *