Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
16reacties

Door een defecte trein rijden er geen treinen op het traject van Venlo naar Helmond. Dat liet de NS om 07.35 uur weten. Zij verwachten dat de extra reistijd meer dan 60 minuten bedraagt en weten nu nog niet hoe lang dit gaat duren.
Ook vanaf Helmond naar Eindhoven rijden weinig of geen treinen. Voor de zoveelste keer gaat het niet lekker met het treinverkeer rond Helmond. De twitterende Helmondse treinreizigers gaan los, zoals:

16 reacties:

Het is altijd al ellende geweest, alleen nu nog een stukje erger.. Zo hadden ze ook nooit de ic van Venlo naar Den Haag moeten weghalen.. Nu moet iedereen via Utrecht reizen.. (het is een mooi station hoor) waar het veel ste groot en druk is.. Gevolg.. nog meer spoorellende!!!

Beantwoorden

Zo irritant zet dan bussen in! Kunnen we in ieder geval richting werk

Beantwoorden
Angel Steenbekkers

Ontzettend vaak koppelproblemen met de nieuwe FLIRTS waardoor uitval. Ik heb geen idee wat nu het probleem is.
Ook blijkt dat NS enorme moeite heeft om op ‘ons’ traject meer dan eens adequaat te handelen bij verstoringen.
Het gaat ook wel ‘eens’ goed, maar de regelmatigheid van problemen overschaduwt dit totaal.

Beantwoorden

Als dit het niet is….hebben we weer de zoveelste jumper…..

Beantwoorden

Tis toch ook verschrikkelijk ! Daar staat je kind van 14 dan weer

Beantwoorden

@Klein Spruijt op maandag 6 maart 2017 om 09:16:

Ja idd die van mij staat ook al een half uur te wachten weer 😡

Beantwoorden

@Erica Vd Weijer op maandag 6 maart 2017 om 09:43:

Echt he ! Leslie nu inmiddels in Eindhoven maar je wordt er toch niet goed van . Alles op t hout en brandevoort mocht niet instappen te volle treinen 😣😣😣

Beantwoorden

ja en maar betalen en niet eens goed vervoer en de mensen krijgen problemen op school en werk en wie lost dat dan op niet de spoorwegen want die krijgen hun eigen problemen nog niet opgelost

Beantwoorden

@Klein Spruijt op maandag 6 maart 2017 om 09:16:

Ja bekend probleem, ons Greg heeft van ellende de bus maar genomen….moet naar oirschot, hopelijk heeft hij het gehaald, mar het is echt regelmatig te doen…..

Beantwoorden

Helemaal klaar mee!!!! Weer niet !!
Gisteren idem!!! Kind weer niet naar school!!

Beantwoorden
Natasja Vermeulen

Sinds de nieuwe regelingen in december is het EN met de ns, EN met de busdienst in één woord K U T

Beantwoorden

Triest dat in deze tijden met geweldige technologie dit nog steeds met grote regelmaat gebeurd. Zelfs op station helmond kon er geen mens meer bij. Dus laat staan op het hout of brandevoort. Maar ja das een kwestie van logistieke planning die schijnbaar te moeilijk is.

Beantwoorden

Het is elke dag weer een verrassing, komt er een trein en wanneer. Wachten op station Brouwhuis ook vreselijk. Alle wachthokjes zijn vernield. Controle?? Camera??Heb je geluk dat je meekunt dan worden je oren op de proef gesteld door een omroepster op een bandje wat zijn weerga niet kent. Zit je eerste klas mag je hopen dat de deuren open gaan. Wat een ellende. En daar betaal je dan ruim 1000 euro per jaar voor. ProRail en de NS moeten zich kapot schamen.

Beantwoorden

Volgens de NS is er geen sprake van een structureel probleem, zo schrijft het ED…

Beantwoorden

Heen ’s ochtend dik een uur te laat in Eindhoven en bij terugkeer naar Helmond om half 6 weer flinke vertraging vanaf Eindhoven. En de NS lult het allemaal maar goed via hun omroepinstallatie. Bah!!

Beantwoorden

ik ga gewoon op de fiets en er zou toch een snel fietspad komen, dus niet zeuren je smelt niet van een beetje zweet

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *