Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.971 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie heeft vanochtend rond 05.00 uur drie verdachten aangehouden op de Oranjesingel in Nijmegen, op verdenking van openlijke geweldpleging. Rond 11 uur vanochtend werd nog een vierde verdachte aangehouden in Helmond.
De agenten kwamen af op een melding van mishandeling. Toen ze bij de Oranjesingel aankwamen, reed er een ambulance in die richting. Vier mannen liepen op dat moment op de Bijleveldsingel in de richting van de agenten en 1 van hen rende weg bij het zien van de agenten.
De politie hield de drie andere mannen staande en hield hen na ondervraging aan op verdenking van openlijke geweldpleging. De vierde werd rond 11 uur ’s ochtends aangehouden in een woning in Helmond. De mannen komen uit Veenendaal, Helmond en Nijmegen. Drie van hen zijn 21 jaar oud, de vierde is 22 jaar.
Het slachtoffer werd gewond aangetroffen en is naar het ziekenhuis gebracht. Tegen de mannen is proces verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *