Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.584 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Momenteel vinden er werkzaamheden plaats aan de fietspaden naast de Kasteel Traverse / Deurneseweg. De fietspaden worden geheel vernieuwd. De omleiding voor het fietsverkeer is ter plaatse aangegeven.
Het werk wordt in 3 fases uitgevoerd. Momenteel is de aannemer bezig met de renovatie van het asfalt tussen Zuidende en de Burgemeester van Houtlaan. Daarna volgt het fietspad tussen de Smalstraat en de Churchilllaan. Tot slot wordt het gedeelte naast de Deurneseweg tussen de Churchilllaan en de Henri Dunanttunnel aangepakt. De werkzaamheden duren tot eind december.
Op donderdag 23 oktober wordt het nieuwe asfalt voor het fietspad aangebracht. Het gaat om de onderste asfaltlaag. Daar overheen komt later de bovenste, rode asfaltlaag. Om het werk te kunnen uitvoeren, wordt dan 1 rijstrook van de Kasteel Traverse (tussen de Burgemeester van Houtlaan en Zuidende) overdag afgesloten. Het verkeer moet dan ritsen van 2 naar 1 rijstrook.
Op woensdag 29 oktober wordt de bovenste asfaltlaag aangebracht. Het gaat om het bekende rode asfalt. Op de Kasteel Traverse is er dan overdag opnieuw 1 rijstrook afgesloten tussen Burgemeester van Houtlaan en Zuidende.
Zoals altijd kunnen de weersomstandigheden van invloed zijn op de uitvoering van de werkzaamheden. Bij slecht weer kan het werk mogelijk langer duren of uitgesteld worden naar een later moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *