Buiten is het 20 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.786 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vorige week woensdag meldde zich iemand aan de balie op het hoofdbureau van de politie in Eindhoven. Hij had een schoudertas met verschillende goederen waaronder een roze portemonnee met sieraden en certificaten (a, b en c) van sieraden.
Ook zat er een paspoort in de tas. Uit het politiesysteem kwam naar voren dat de eigenaar van dat paspoort veelvuldig voor kwam ter zake inbraak in woningen en dergelijke. De politie vermoedt dat de sieraden in Helmond of Eindhoven gestolen zijn en de schoudertas van de verdachte is.
Heb jij een tip over deze zaak, vul dan het tipformulier in. Geeft die tip daartoe aanleiding, dan neemt de politie contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *