Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.806 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Gisterenavond rond 19.45 uur hield de politie 3 minderjarige fietsendieven aan op Suurhofstraat in Mierlo-Hout. Zij hadden een elektrische fiets weggehaald uit de omgeving van het station Mierlo-Hout.
De 3 jongens zijn 14, 16 en 16 jaar en wonen in Helmond. Omdat de politie niet weet wie de eigenaar van de fiets is en afhankelijk is een aangifte, deze oproep.Mogelijk is de fiets al eerder is weggehaald op een andere plaats dan station Mierlo-Hout.
De fiets van het merk KOGA is van het type E-Special en grijs/crème gekleurd. De fiets is voorzien van een zadeldek van bont, fietstassen en links op het stuur zit een spiegel.
Is de fiets van jou of weet je meer, bel de politie dan op 0900 – 8844.

2 reacties:

Stom dat eigenaar postcode niet heeft laten graveren, of heeft onze oom agent daar nog niet aan gedacht?

Beantwoorden

De eigenaar van de fiets is gevonden
De eigenaar van de fiets is gevonden, hij deed via internet aangifte van de diefstal. De 3 aangehouden minderjarige fietsendieven stalen de fiets op de Hoofdstraat in Mierlo-Hout.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *