Buiten is het 18 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.815 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De gelukkige winnaar van het Rondje Helmond dit jaar is Willie Aarts. Deze Helmonder won de daaraan verbonden prijs: nieuwe fiets. Die kreeg hij vrijdag van Henk van Rooij Fietsen aan de Mierloseweg.
Fietsers die zondag 3 mei de hele route van het Fietsevenement Rondje Helmond reden, alle rebusletters verzamelden, daarvan het woord Zuidwillemsvaart maakte én de slagzin creatief afmaakten, waren in de race voor die fiets. Willie’s slagzin ‘Ik heb vandaag Helmond op zijn mooist gezien, onder andere musea en een appelboomgaard, palingen, kerken en de mooie Zuidwillemsvaart’ werd door de organisatie als de origineelste slagzin beoordeeld en daarmee won hij de fiets.
Hij reed de route met zijn vrouw Helma. “Het Rondje Helmond stond op onze planning en ondanks de weersvoorspellingen zijn we toch vertrokken. Ditmaal hebben we het rondje ‘n keer rechtsom in plaats van linksom gefietst. Op die manier hebben we Helmond op een nieuwe, bijzondere manier leren kennen! Net voordat we wilden finishen begon het helaas te stortregenen. We zijn toch maar doorgefietst met als resultaat de mooie fiets! Ik ben er echt heel blij mee. De slagzin was zo geboren, na het zien van al dat prachtigs. Het is en blijft een bijzonder rondje. Volgend jaar doen we weer mee!”
Mario Coolen van Foto Cofoto maakte onderstaande foto, daarop zie je v.l.n.r. de gulle gever Henk van Rooij, winnaar Willie Aarts, Helma Aarts van Bussel, Fred Bijsterveld (organisatie Fietsevenement Rondje Helmond), Floor Notten (organisatie Helmond Marketing).

1 reactie:

Proficiat met je prijs en nou heb je keuze uit meerdere fietsen dus profiteer ervan, het wordt mooi weer

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *