Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.548 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Wim Daniëls stopt na dit seizoen met zijn wekelijkse column bij het VARA-radioprogramma Spijkers met Koppen. Rond de klok van half 2 was de stadsdichter van Helmond 5 jaar lang een vertrouwd geluid op de zaterdagmiddag. “Ik stop omdat ik vijf jaar lang genoeg vind” aldus Wim. Wekelijks luisteren er bijna een half miljoen mensen naar de vaak spraakmakende columns van Wim Daniëls op Radio 2.
Ook Helmond kwam een aantal keer (meer of minder) in zijn columns bij dat programma aan de beurt. Luister en zie bijvoorbeeld de 2 columns. Bij de eerste (uit 2102) wordt Wilfred Bouma verdedigd en Helmond bejubeld. De column daaronder (uit 2013) laat je zien en horen hoe internationaal onze stad is.
.

.

Bij het televisieprogramma Pauw & Witteman blijft de 59-jarige Wim Daniëls nog aanschuiven als woordprofessor.

1 reactie:

Heel erg jammer. Je moet op je hoogtepunt stoppen, zullen we maar zeggen…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *