Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.324 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Wim de Bie start per 1 oktober als interim lid van de raad van bestuur van het Elkerliek ziekenhuis. De Bie volgt financieel bestuurder Kees Wolse op, die overstapt naar het Spaarne Gasthuis.
Wim de Bie heeft ruim 28 jaar ervaring als ziekenhuisbestuurder. Hij was van 1982 tot 2009 bestuurder bij de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Vanaf 2009 is hij actief als interim bestuurder/adviseur. Recent was bij nog interim bestuurder bij de Saxenburgh groep.
Intentie is dat hij bij het Elkerliek ongeveer een half jaar blijft. Dan is naar verwachting een definitieve opvolger voor Kees Wolse aangesteld. De Bie: “Groot voordeel is dat het Elkerliek een financieel gezond ziekenhuis is. Mijn beeld is dat het een kwalitatief goed en degelijk ziekenhuis is met een sterke positie in de wijde regio en uitstekende relaties met huisartsen en andere ketenpartners.

2 reacties:

Dat wordt lachen in het Elkerliek.

Beantwoorden

Prima! Alleen eens kijken wat er betaald gaat worden (bonus) als de invaltermijn voorbij is.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *