Buiten is het 23 graden, binnen zit al 15 jaar ­čś╗

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.355 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Vastgoedbelegger CBRE Dutch Retail Fund heeft zijn winkelcentrum Elzas Passage verkocht voor 24.998.962 euro. De koper van het overdekte winkelcentrum dat volgend jaar 50 jaar bestaat, is een consortium bestaande uit ARC Real Estate Partners in Amsterdam en een fonds van particuliere investeerders in de VS.
Deze transactie omvat 10.990 m┬▓ winkeloppervlakte, 441 m┬▓ kantoorruimte en 291 m┬▓ overig. Ook de parkeergarage (met 197 parkeerplaatsen) onder het winkelcentrum behoort bij de transactie.
Deze verkoop maakt deel uit van een deal van in totaal 156,5 miljoen euro tussen de partijen. Ook winkelcentra in Assen, Spijkenisse, Veenendaal en Venlo zitten in het verkooppakket. CBRE wilde van de winkelcentra af omdat het bedrijf zich wil richten op dominante winkellocaties in de 7 grootste steden van Nederland. Eind vorig jaar verkochten zij 4 retailboulevards in Haarlemmermeer, Heerlen (2) en Zwolle.

8 reacties:

Blijft het wel zitten waar het zit of gaat het ergens anders heen?????

Beantwoorden

Zal wel afgebroken worden ????

Beantwoorden

En zeker de huur omhoog vd de winkels dus nog meer leegstand

Beantwoorden

Hopelijk betere samenwerking met de rest van de stad nu….. zoals gezamenlijk open!!

Beantwoorden

Leuk om nu eens te weten wat de Elzaspassage eigenlijk waard is.
Ik hoop voor de koper en zeker ook voor Helmond dat er geen kat in de zak is gekocht.

Beantwoorden

@Mark Berens op donderdag 21 juni 2018 om 16:59:

Die Amerikanen zijn zo dom nog niet. Ik volg de mening van president Trump.
De Amerikaanse investeerders hebben De Traverse gekocht. Zij wachten tot alle huurders zijn vertrokken, slopen vervolgens alles, en bouwen vervolgens De Traverse in de buurt van San Francisco of Los Angelos weer op.
En ex-wethouder Peter Tielemans gaat weer aan de slag als centrum-manager in Helmond.

Beantwoorden

????

Beantwoorden

Dus de huren omlaag nu om de leegstand op te heffen of zullen de project ontwikkelaars niet het verstandelijk vermogen hebben om dat zelf ook in te zien? ??????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *