Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.003 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Donderdagmiddag werd een 28-jarige inwoonster van Helmond West aangehouden voor winkeldiefstal bij 4 winkels in de Veestraat. Met haar baby van ongeveer 1 jaar en een geprepareerde tas was zij op rooftocht geweest.
Toen de winkeldievegge rond 16 uur de laatste winkel verliet, ging het alarm af. Ze vluchtte, achterna gezeten door personeel en beveiliging. Op straat werd ze aangehouden. Op het politiebureau bleek dat ze spullen uit 4 winkels had ontvreemd. Na verhoor heeft de politie een proces-verbaal opgemaakt. Vanwege het kind is er een zorgmelding opgemaakt. Dat liet wijkagent Henny Gehem vanochtend weten.

2 reacties:

Behalve de straf die de rechter haar gaat opleggen, volgt er ook een civielrechtelijke boete van 181 euro. Dat bedrag moet worden betaald als vergoeding voor de overlast en de tijd die het de winkelier kostte. Zie de regeling Afrekenen met winkeldieven.

Beantwoorden

Jong geleerd is oud gedaan.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *