Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.511 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Afgelopen zaterdag werd ’s avonds rond 20.30 uur een winkel aan de 3e Haagstraat overvallen. De dader in rood trainingspak bedreigde daarbij een medewerkster met mes en maakte geld en sigaretten buit.
Gisteren werd bij de politie aangifte gedaan van deze overval in ’t Haagje. Het politie-onderzoek is gaande meldt wijkagent Henny Gehem zojuist via Twitter.

11 reacties:

zaterdags een overval en gisteren pas aangifte doen?

Beantwoorden

Ik anap heel jou domme reactie niet mens op zaterdag en zondag behandelen ze toch bijna geen aangifte en komen toch pas maandag kijken wat er is gebeurd egt dit is de donste reactie die je kunt geven mja

Beantwoorden

Tussen melden en aangifte doen zit verschil .
Wist je dat je voor een aangifte een afspraak moet maken en dat ze het liefst hebben dat er online aangifte gedaan wordt???

Beantwoorden
Reageer op onnozele reageerders.

@onnozelheid ten top

Beantwoorden

Winkel in de 3e Haagstraat?
Daar zit geen winkel.

Beantwoorden

ut haagje heeft maar ene winkel da,s de em-te

Beantwoorden

onbekenT (haha) normaal gesproken belt iemand 112 als die word overvallen….. of was er iets niet pluis???………

Beantwoorden
jan dn bandenblazer

Als je niet weet dat er al jaren een winkeltje in de 3e haagstraat is, hoef je niet te reageren dat t niet bestaat en bandenblazer ” of was er iets niet pluis?” shock/ongeloof/paniek/en bang is dus niet t eerste waar jij aan denkt(teveel aan banden geblazen?) wel fraai dat jij precies weet hoe iemand reageerd na een gewapende roofoverval

Beantwoorden
Ongeloofelijk hoe sommige reageren

@Ongeloofelijk hoe sommige reageren op woensdag 22 maart 2017 om 02:35:

Goed gesproken!! Het was aan het begin van de 3e Haagstraat bij het buurtwinkeltje dat daar volgens mij al een paar jaar zit. Sterkte voor de eigenaar en medewerkster, schokkend om zoiets te moeten meemaken.
Hopelijk zijn er camerabeelden.

Beantwoorden
Toon van Laarhoven

Weet niet hoe het tegenwoordig gaat maar ik heb in 2001 ook een gewapende overval mee gemaakt en de politie komt wel degelijk gelijk… sporen onderzoek bewijs veilig stellen.. verklarig opnemen… en dat was in een videotheek … en ook ik gelijk mee naar politiebureau om verklaring af te leggen in de avond met carnaval politie was binnen 5 minuten ter plaatste na stil alarm gebruikt te hebben

Beantwoorden

Waarom schrijft men over het ( Haagje)?
Andere die dit lezen denken er weer meteen minderwaardig over.
Ben er geboren en weet hoe het zit.
Maar Helmond west klinkt bij veel mensen anders.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *