Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.066 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Rene en KarinWithagen Verlichting viert komende maand een dubbel jubileum: 40 jaar in de Lucas Galerij, waarvan 20 jaar onder leiding van de tweede generatie.
In deze winkelgalerij begonnen Frans en Nolda Withagen in 1977 Withagen Verlichting met een kleine winkel in huishoudelijke artikelen en witgoed. Niet veel later kwam hun zoon Rene het team versterken en 20 jaar na oprichting namen hij en zijn vrouw Karin de zaak over. Inmiddels is deze winkel in de Binnenstad uitgegroeid tot een ruime speciaalzaak in verlichting en elektramaterialen. Withagen Verlichting staat in hun eigen woorden “voor enthousiasme, deskundigheid, betrokkenheid, oplossingsgerichtheid en authenticiteit.”
Zaterdag 2 september wordt deze dubbele mijlpaal gevierd. Dan heten Karin en Rene iedereen extra welkom in hun zaak aan de Lucas Gasselstraat 4.

11 reacties:

Gefeliciteerd????????????

Beantwoorden

Proficiat !

Beantwoorden

Proficiat.????

Beantwoorden

Hartelijk gefeliciteerd buurjongen

Beantwoorden
Wilma van Kuijen van Dalen

Proficiat

Beantwoorden

Gefeliciteerd!

Beantwoorden
Willeke van de Burgt

Gefeliciteerd, dat moet goed gevierd worden.

Beantwoorden

Van harte gefeliciteerd.
Fam Metten

Beantwoorden

2 jubileums te vieren. Hebben jullie goed voor elkaar Karin en Rene.
Maar mede ook door dat jullie altijd een goed team zijn geweest, nog steeds zijn en een goed team hebben ????

Beantwoorden

Gefeliciteerd! Heel leuk!

Beantwoorden

Ik ben al ruim 40 jaar klant bij Withagen en ben altijd erg klantvriendelijk en met respect behandeld. Al onze lampen komen hier vandaan en we zijn altijd naar volle tevredenheid geadviseerd. De service bij problemen is ook altijd gericht op een goede oplossing voor de klant. Niet voor niets dat de winkel al zo lang bestaat.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *