Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.325 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

In een woning aan de Hortensialaan in Helmond Oost is kort voor half 6 brand uitgebroken. De eerste verdieping en de zolder staan in brand. De brandweer is op dit moment druk doende die uitslaande brand te bestrijden.
Zodra we meer informatie hebben, staat dat in de reacties hieronder.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

5 reacties:

Sterkte voor de betrokkenen…..

Beantwoorden

Update 1:
De brand is geblust, maar de tussenwoning heeft flinke schade opgelopen. De brand is buiten onder het onderstaande afdak begonnen en vervolgens doorgetrokken naar eerste verdieping en zolder. Er zijn geen gewonden gevallen. Dat liet Harrie Fotografie zojuist weten en hij mailde ook deze foto:

Beantwoorden

Brand was in de Hortensialaan

Beantwoorden

@Loes op dinsdag 27 december 2016 om 18:49:

Dank voor jouw oplettendheid. Je hebt helemaal gelijk, de woning staat inderdaad in de Hortensialaan. In de tekst hierboven staat nu de juiste straatnaam. We gingen de mist in door deze melding. 🙁

Beantwoorden

Update 2:
Naar alle waarschijnlijkheid vatte de tuinstoel onder de overkapping als eerste brand. Omdat er de afgelopen dagen veel vuurwerk in de straat zou zijn afgestoken, was wellicht een vuurpijl de oorzaak van de brand in die tuinstoel. Vanwege de brandschade is de woning voorlopig onbewoonbaar. Wanneer het gezin weer terug kan keren is nog onbekend.
Harrie fotografie maakte ook nog deze 4 foto’s:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *