Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.486 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

13 reacties:

Update:
Buurtbewoners zagen rook uit het pand komen en alarmeerde vervolgens de brandweer. De brandweer heeft de deur geforceerd om de brand in de woning te bestrijden. De vermoedelijke oorzaak zou een brandend kaarsje zijn geweest. Of er veel schade aan de woning is weten we niet. Wel is duidelijk dat er veel rook in de woning was.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 4 foto’s.

Beantwoorden

Wat een hersenlozeselfietrut. Walgelijk

Beantwoorden

@Pia op zaterdag 3 november 2018 om 16:01:

Ik denk dat je dat zelf ook zou hebben gedaan. Dus lever geen commentaar als je dat zelf – in welke geval dan ook – ook hebt gedaan!?

Beantwoorden

Helaas voor jou punt. Zijn mijn waarden en normen nog prima in orde. Niemand zal ooit een selfie van mij vinden. En al zeker niet met iemand anders ellende erop.

Beantwoorden

Ik zal je maar geloven op je blauwe ogen, zoals ze dat zo mooi zeggen. Ik kan het toch niet controleren. Misschien zijn er toch nog mensen die niet meteen andermans ongeluk staan op te nemen en dan die ellende op FB of wat anders laten zien.
Is de nieuwe tijd hé. De hele wereld stikt tegenwoordig van de “reporters” van de ellende van anderen!

Beantwoorden

Het zal wel aan mij liggen, maar ik zie niemand op deze foto’s een selfie maken.

Beantwoorden

@Sander Lam op maandag 5 november 2018 om 09:25:

Sander, ik denk dat je nodig eens naar Hans Anders of zo moet. Wat staat die juf op de laatste foto dan te doen? Heb jij een andere verklaring voor haar “doen”!

Beantwoorden

@punt-uit op maandag 5 november 2018 om 10:54:

Het lijkt mij niet de handigste pose om een selfie te maken. Als ze vanuit haar rechterhand fotografeert krijgt ze haar haar te zien tegen een achtergrond van stoeptegels, en als ze vanuit haar linkerhand fotografeert wordt het een close-up van haar kin.

Op de vergrote versie die je krijgt als je op de foto klikt, zie ik haar niet eens in de vermeende camera kijken. Het lijkt meer alsof ze naar iemand aan de overkant zwaait of haar duim opsteekt.

Beantwoorden

Misschien kwam ze daar later zelf ook op, toen ze naar het beeldschermpje keek. Het lijkt me dat ze wel degelijk iets in haar hand houdt. En wie zegt dat ze zichzelf op de kiek wilde hebben.
Hier houd ik het bij. Whatever! Misschien kun jet het haar gaan vragen. Zo moeilijk is dat huis niet te vinden.

Beantwoorden

Degene maakt een foto van haar zoon. Die met de brandweer de slang mag vasthouden

Beantwoorden

Hahahha tis toch ongelooflijk ! Ben idd Mn zoon aan het filmen die van de brandweer met de waterslang aan het spuiten is , shit man niks beters te doen mensen ! De brand was al over en het huis is niet bewoonbaar !! Triest !!!

Beantwoorden

@Pia op zaterdag 3 november 2018 om 16:01:

zo zie je maar weer Pia. Gewoon iets anders aan de hand. Dus voortaan wat beter nadenken alvorens je iemand uitscheldt voor herzenlozeselfietrut.

Beantwoorden

@punt-uit op maandag 5 november 2018 om 10:54:

Jij mag ook je hand in eigen boezem steken hoor 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *